Cementwerk

Moet uw wand geheel nieuwe bewerkt worden? Bijvoorbeeld omdat u aan het verbouwen bent en u uw badkamer of keuken eruit gesloopt hebt? Tegels en andere materialen afgehakt zijn en het eruit ziet alsof er niets meer van de maken valt? Dan bent u op zoek naar cementwerk! Onmisbaar in elke badkamer, keuken of toilet om tot een goed eindresultaat te komen van uw verbouwing. Cementwerk zorgt voor een solide onderlaag voor uw tegelwerk.

Cementwerk is het waterpas en haaks uitvlakken van grove oppervlakten. Hierbij wordt er een enkellaags of, indien nodig, een meerlaags systeem op uw muur gezet. Dit wordt waterpas en haaks gedaan. Het is belangrijk dat de oppervlakten waterpas zijn, zodat er later eventueel tegelwerk aangebracht kan worden. Daarnaast is het belangrijk dat de hoeken haaks zijn (90 graden). Zo ontstaan er geen lelijke kieren als er later bijvoorbeeld een bad of douchebak wordt geïnstalleerd.

Er zijn verschillende mogelijkheden om cementwerk af te werken. U kunt kiezen voor gehele of gedeeltelijke betegeling van de oppervlakte of voor een gehele afwerking met pleisterwerk.


Voordelig een solide onderlaag als eindresultaat?

Wilt u meer informatie omtrent cementwerk, een ruimte waterpas en haaks uitvlakken, dan kunt u altijd contact met mij opnemen!