Over ons

Hallo, Ik ben Jeroen Lahaye.

Op 1 augustus 2017 is mijn droom uitgekomen, mijn eigen stukadoorsbedrijf. Ik hoef jullie dan ook niet te vertellen dat ik van mijn passie/hobby mijn werk heb gemaakt. Ik heb onlangs in verschillende bedrijven ervaring weten op te doen en dat heeft me gebracht tot waar ik nu ben.

Geen klus is mij te moeilijk, ik houd van uitdagingen en probeer ook altijd samen met de klant tot een goed idee te komen. Ik probeer altijd zo goed mogelijk bij de tijd te blijven en doe dit aan de hand van nascholing. Mijn laatste nieuwe cursus is beton Ciré. Als je op zoek bent naar iets wat zeer uniek is, dan kies je hier voor. De cursus is op bijna alles toepasbaar, of het nu voor in de badkamer is of als werkblad in de keuken.

Mijn projecten verschillen van groot tot klein, binnen of buiten stucwerk, dat is allemaal geen enkel probleem. Ik vind het belangrijk om creatief met de klant mee te denken. Door ervaring en creativiteit wordt het gewenste eindresultaat bereikt. Kijk naar de mogelijkheden op de site of vraag geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

Tot snel.


JL stucadoors staat voor hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs!